Nicki Minaj make up

Glamour … wat meisje dat niet wil? Van haar tot make-up, sieraden en kleding, elk meisje wil haar best uit te zien. Een gezicht is als een leeg doek klaar om te worden geschilderd en kan alleen maar mooier met kleurrijke cosmetica worden gemaakt. Een beroemdheid zangeres met behulp van deze trend met groot succes is Nicki Minaj. Velen vergelijken haar met Lil’Kim, maar niemand kan ontkennen dat ze heeft een stijl al haar eigen. Als u wilt krijgen de Nicki Minaj make-up look, het is makkelijker dan je denkt.

nicki-make-up

Nicki Minaj’s blik is helder en leuk. Het is veelzijdig, want je kunt de toon van de dag en gaan allemaal uit voor die speciale avonden. Haar belangrijkste techniek is om levendige oogschaduw kleuren en fel roze lippenstift te gebruiken. Sommigen noemen dit de “Barbie look”. Voor sexy uitziende ogen, Nicki doet de “smoky eye” look in verschillende kleuren. Voor deze look kun je oogschaduw paletten krijgen met felle kleuren, vooral veel roze, geel, blauw en paars van merken zoals Coastal Scents, Sephora of Mac. Haar cosmetica merk van keus Mac, vanwege het feit dat de kleuren pigmentrijke en zijn verkrijgbaar in 8 afwerkingen, zoals vorst, matte en satijn. De intense kleur zorgt voor een dramatische look die ervoor zorgt dat uw ogen pop! Ze gebruikt ook witte schaduw op de binnenste hoeken om de andere kleuren te onderscheiden. Gebruik zwarte eyeliner (potlood of een poeder dat u nat kunt zich aanmelden voor een meer dramatische look) en zwarte mascara. U kunt wimpers toe te voegen aan de ogen te benadrukken.

Een nietje die je nodig hebt om te bereiken van de Nicki Minaj make-up stijl is helder candy roze lippenstift. Haar favoriete MAC lipstick is “Pink Nouveau.” Op een gegeven moment, zij en MAC samengewerkt om haar eigen kleur genaamd creëren “Pink Friday.” Het was een limited edition kleur en alleen beschikbaar voor 4 vrijdagen, terwijl haar album Pink Friday werd uitgebracht. Het is niet meer beschikbaar, maar maak je geen zorgen, een knalroze lipstick is nooit moeilijk te vinden. Om de glanzende lip look te krijgen, moet u lippenstift toe te passen met roze lipgloss overheen.

Om de rest van haar blik te kopiëren, wil je foundation en minerale poeder dat je huid past voor een gladde, onberispelijke, gezicht toe te passen. Gebruik concealer om probleem plekken, zoals verkleuring en puistjes te verbergen. Dot licht over vlekken en mix in. Haar wang kleur is een diep roze, dus breng een fel roze blos op je wangen. Bij het aanbrengen van cosmetica die een borstel, zorg ervoor dat de kwaliteit borstels gebruiken om zelfs de toepassing van kleuren te waarborgen. Als u de bovenstaande stappen te volgen, bent u zeker om al uw vrienden uit te verdoven op nacht meisje!

Kortom, hier zijn de benodigdheden voor de Nicki Minaj maken up look:

  • Fel roze lippenstift en blush
  • roze lipgloss
  • Felle oogschaduw kleuren (roze, geel, blauw, paars, wit)
  • Zwarte eyeliner en mascara
  • Stichting en mineraal poeder (concealer, indien nodig)

Voor degenen onder u die visuele leerlingen, er is veel van Nicki Minaj make-up tutorials online voor u om naar te kijken. Het hebben van een stap voor stap handleiding kan dit proces gemakkelijker te maken. Dus als je wilt om haar heldere en leuke look te bereiken, nu heb je de kennis om het te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *